Календар новин
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Розділи новин
Новини кафедри [63]
Все, чим живе кафедра
Новини університету [25]
Загальні університеські новини
Новини сайту [15]
Наші партнери
Національний університет водного господарства та природокористування
Сайт кафедри на Woodex.ua
Создать сайт в системе UcoZ
Пошук
Опитування
Чи вважаєте ви, що оцінювання знань студентів в НУВГП здійснюється об'єктивно?
Всього відповідей: 208
Четвер, 28.03.2024, 22:16
--------- Готується до друку в США чергове видання науковців НУВГП ---------
Головна » 2012 » Грудень » 26 » Готується до друку в США чергове видання науковців НУВГП
Готується до друку в США чергове видання науковців НУВГП
26.12.2012 21:56
Nova_publishersТриває міжнародна співпраця науковців кафедри ТБВіМ НУВГП з університетським центром м. Аріель (Ізраїль) у сфері бетонознавства та будівельного матеріалознавства.
Черговим результатом цієї співпраці є підготовлена монографія "Multi-Parametric Concrete Compositions Design" ("Багатопараметричне проектування складів бетону"), що прийнята до друку американським видавництвом "Nova Science Publishers" (м. Нью-Йорк).

Авторами підготовленої монографії є професори Леонід та Олег Дворкіни спільно з професором Ю.Рибаковим (кафедра будівництва університетського центру м. Аріель).

Потрібно відзначити, що це вже третя наукова праця подібного рівня наших науковців. Дві інших, що були видані раніше в нью-йоркському видавництві, це - "Construction Materials" та "Mathematical experiments planning in concrete technology", нині активно рекламуються на різних сайтах багатьох країн світу і пропонуються для продажу як через інтернет-магазини, так і безпосередньо у видавництві Nova Science Publishers.

Нова  монографія присвячена питанням багатопараметричного проектування складів бетонів різного призначення. Вона підсумовує численні дослідження з методології проектування складів бетонів із комплексом заданих властивостей, що багато років проводяться проф. Л.Й.Дворкіним та його школою в НУВГП.
Зауважимо, що англомовна наукова література з даного питання бетонознавства практично відсутня, а тому актуальність даного видання для наукового загалу не викликає сумніву.

Автори, що представляють НУВГП,  є одними з провідних учених в галузі будівельного матеріалознавства і технології бетонів, відомі не лише в Україні, але і далеко за її межами. Їх роботи опубліковані в багатьох країнах.
Варто також відзначити, що кількість підручників, посібників, довідників та наукових монографій, виданих проф. Л.Й.Дворкіним, сягнула 75. Якщо говорити про загальну кількість праць, включаючи наукові статті, тези доповідей на конференціях, авторські свідоцтва, патенти, то вона вже перевищує 900.
В подальших планах авторів є інші творчі задуми, а тому можна очікувати продовження роботи в даному напрямку.



Інформація про монографію на сайті видавництва "Nova Science Publishers".

Матеріали по темі:
Construction Materials
Mathematical experiments planning in concrete technology

Категорія: Новини університету | Переглядів: 654 | Додав: admin

Кафедра ТБВіМ © 2024 Хостинг от uCoz
Design by Bord © 2024