Календар новин
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Розділи новин
Новини кафедри [63]
Все, чим живе кафедра
Новини університету [25]
Загальні університеські новини
Новини сайту [15]
Наші партнери
Національний університет водного господарства та природокористування
Сайт кафедри на Woodex.ua
Создать сайт в системе UcoZ
Пошук
Опитування
Хто ви?
Всього відповідей: 518
Субота, 27.04.2024, 21:36
--------- Mathematical experiments planning in concrete technology ---------
Головна » 2012 » Травень » 16 » Mathematical experiments planning in concrete technology
Mathematical experiments planning in concrete technology
16.05.2012 11:29
В американському видавництві "Nova Science Publishers" (м. Нью-Йорк) побачив світ підручник "Mathematical experiments planning in concrete technology" ("Математичне планування експерименту в технології бетону"), авторами якого є професори Л.Й.Дворкін та О.Л.Дворкін.
 
Це вже друге видання авторів в американському видавництві. Попереднє - підручник "Construction Materials" ("Будівельні матеріали"), що вийшов з друку рік тому.


Новий  підручник розкриває особливості математичних методів планування експериментів при вирішенні задач проектування складів бетонів із заданими властивостями. Дана праця грунтується на  значному циклі робіт присвячених математичному плануванню експерименту в технології бетону, що багато років розробляється проф. Л.Й.Дворкіним та його школою.

Автори є одними з провідних учених в галузі будівельного матеріалознавства і технології бетонів, відомі не лише в Україні, але і далеко за її межами. Їх роботи опубліковані в багатьох країнах.
Даний підручник підготовлено у співаторстві із Юрієм Рибаковим, професором Аріельського технічного університету (Ізраїль).
Приклади використання математичного планування експерименту, що наведені в підручнику, пов'язані з науковими розробками, проведеними в Національному університеті водного господарства та природокористування  та Аріельському університеті.

Підручник "Mathematical experiments planning in concrete technology" ґрунтується на сучасних світових теорії математичного експерименту та бетонознавства, доповнює та розвиває її. При написанні підручника враховані діючі американські вимоги нормативного, інструктивного та термінологічного характеру.
 
Підручник призначений для англомовних інженерів-будівельників, спеціалістів в технології бетону, наукових працівників та студентів технічних університетів.
 
Інформація про підручник на сайті видавництва "Nova Science Publishers".

Матеріали по темі:
Construction Materials
Презентація підручника "Construction Materials" (+відео)

Категорія: Новини кафедри | Переглядів: 989 | Додав: admin

Кафедра ТБВіМ © 2024 Хостинг от uCoz
Design by Bord © 2024