Календар новин
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Розділи новин
Новини кафедри [63]
Все, чим живе кафедра
Новини університету [25]
Загальні університеські новини
Новини сайту [15]
Наші партнери
Національний університет водного господарства та природокористування
Сайт кафедри на Woodex.ua
Создать сайт в системе UcoZ
Пошук
Опитування
Хто ви?
Всього відповідей: 518
Четвер, 25.04.2024, 23:37
--------- Черговий візит проф. Рибакова ---------
Головна » 2012 » Вересень » 20 » Черговий візит проф. Рибакова
Черговий візит проф. Рибакова
20.09.2012 15:04
Кафедра ТБВіМ продовжує співпраці з університетським центром м. Аріель (Ізраїль) у сфері бетонознавства та комп'ютерного матеріалознавства.

В результаті цієї співпраці підготовлена монографія "Mathematical experiments planning in concrete technology" ("Математичне планування експерименту в технології бетону"), що видана в американському видавництві "Nova Science Publishers" (м. Нью-Йорк) в цьому році.
Авторами монографії є професори Л.Дворкін та О.Дворкін спільно з професором Ю.Рибаковим (кафедра будівництва університетського центру м. Аріель).

Дана монографія нині активно рекламується для поширення серед наукової громадськості та вже використовується наковцями будівельної галузі.

Крім того, вченими підготовлені та видані з друку ще дві наукові статті:
"A Method for Optimal Design of Steel Fiber Reinforced Concrete Composition" в британському науковому журналі "Materials and design" та "Using mathematical modeling for design of self compacting high strength concrete with metakaolin admixture".
В цих статтях, зокрема, розкриті питання методики проектування складу фібробетону із заданими властивостями та проектування складу високоміцного бетону на основі бетоних сумішей, що самоущільнюються.

В даний час завершується робота з підготовки до друку наступної монографії проф. Дворкіних та Рибакова, присвяченої багатопараметричному проектуванні складів бетонів.
Ця книга підсумовує числені дослідження методології проектування складів бетонів із комплексом заданих властивостей.

Для вирішення питань, повязаних із закінченням роботи над даною книгою, і завітав до НУВГП із візитом проф. Юрій Рибаков. Поряд із вирішенням робочих питань Ю.Рибаков мав також зустрічі із проректором з наукової роботи та міжнародних зв'язків НУВГП проф. М. Корецьким а також із колективом кафедри ТБВіМ факультету будівництва і архітектури, на яких обговорювались різні питання, пов'язані з науковим спіробітницвом між українськими та ізраїльськими науковцями.
Категорія: Новини університету | Переглядів: 671 | Додав: admin

Кафедра ТБВіМ © 2024 Хостинг от uCoz
Design by Bord © 2024